Vilka är vi?

Det moderna VVS-företaget som är verksamt i hela stor-Stockholm. Vi är en del av stadens framtid och tillsammans med våra kunder sätter vi en ny standard för kvalitet, miljö och allt viktigt som hör där till. Tillsammans hjälps vi åt att skapa framtidens huvudstad.

Resultat är viktigt. Snygga resultat på utförandet av arbetet, snabba resultat och handlingskraft när det behövs samt positiva resultat i kundens plånbok.

 

Våra förmågor

Oavsett vad för rörrelaterat problem du har så kan du alltid räkna med en snabb och effektiv hantering av ditt ärende. Vi är ett modernt VVS-företag som sätter nya standarder.

Rörresultat AB har som mål att sticka ut på marknaden. Vi vill kunna erbjuda våra kunder det där lilla extra. Hantverksbranschen lider av många fördomar, många av dessa är till viss del befogade.

Rörresultat AB vill finnas här som en frisk fläkt – företaget som bryr sig om och vårdar sina kunder. Hantverksfördomar ska helt enkelt inte gälla oss.

 

Ansvar

Stockholm är en speciell stad att dra rör i. Staden har dels en anrik historia som sträcker sig långt tillbaka. Många K-märkta hus och områden att bevara till nästkommande generationer. Samtidigt är Stockholm en stad i förändring. Det beräknas att Stockholms befolkningsmängd kommer att växa med två stycken busslaster per dag till år 2020. Detta ställer höga krav på en fungerande infrastruktur, fler bostäder och framförallt ett bra förvaltande av det vi redan har. En stad i förändring och med högt tempo, ställer höga krav på fastighetsägare och förvaltare. Saker och ting måste helt enkelt fungera hela tiden i en stad som Stockholm. Ett driftstopp på ett värmesystem, en läckande servisledning eller en brusten dagvattenledning ställer till stora problem. Vi vill vara din trygghet. Tryggheten till att kunna leva upp till kraven som hyresgäster ställer, tryggheten i att inte förlora stora summor vid vattenskador eller driftstopp och tryggheten i att veta att när krisen väl är framme, då löses den fort.

 

Miljö

Miljö är även en viktig aspekt i en föränderlig värld. För att förvalta det vi lämnar i arv till barn och barnbarn på rätt sätt, är det viktigt att vi alla engagerar oss i miljöfrågor och energieffektivisering. I dessa frågor är både fastighetsägare och entreprenörer en viktig del för att lyckas med det. Vi är ett modernt VVS-företag, en ny generation företagsägare som har fostrats i miljömedvetenhetens namn. Vi är därför med dig hela vägen, guidar och stöttar, för att på bästa sätt kunna energieffektivisera din fastighet. Energisnåla system samt material som håller längre för att minska materialåtgång och onödiga kostnader.

 

Samarbetet

Förtroende är viktigt för oss. Det är med hjälp av förtroende man bygger långsiktiga samarbeten och tar sig an utmaningar gemensamt. Du som beställare ska kunna känna att byggnaden är i trygga händer när vi är inblandade. Det är även viktigt med ekonomisk trygghet – när man anlitar oss så vet man att bitarna faller på plats enligt överenskomna budgetramar.

Välkommen att kontakta oss när du känner att det är dags att kalla in proffsen – vi välkomnar dig varmast!